Kutlu doğum haftası programını büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

İkizceliler Derneği olarak gerçekleştirmiş olduğumuz kutlu doğum programımızı büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinde dün akşam gerçekleştirdiğimiz programa çok sayıda hemşehrimiz katıldılar.
Programımıza Dernek Başkanları ve çeşitli misafirlerin konuşmaları ardından ilk olarak enstrüman ekibi sahne aldı. Daha sonra Laleli Yardımaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve değerli hocamız sayın Rasim Demir Kur'an-ı Kerim tilavetiyle salonu dolduran misafirlerimizi mest etti. Gecenin en önemli konuklarından olan 571 ilahi gurubu salonda bulunan misafirleri ilahi ve şiirleriyle çoşturdular.
Ünye’den Türkiye birincisi hafız Süleyman Şemşek hocamızın programa ayrı bir ren kattığı Kur'an-ı Kerim dinletisi büyük ilgi ile dinlendi. 4 semazen ekibinin gösterisi ardından ise bu programa katılan ve katkıda bulunan tüm kıymetli misafirlerimize teşekkür belgeleri takdim edildi. Program Dernek Başkanımız Murat Temiz'in konuşmasıyla son buldu. Bu önemli haftada bizlere bu desteği veren ve salonu dolduran tüm kıymetli misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

WEB SİTEMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORSAN SENDE PAYLAŞ....