Kutlu Doğum Haftası çalışmalarına başlandı.

SULTANGAZI'deki ORDULULAR KUTLU DOGUM HAFTASI PROGRAMINA HAZIRLANIYOR...

Sultangazi Ordulular Derneği ve Ordu İkizceliler Derneği’nin öncülüğünde tertiplenen programın hazırlıklarına başlandı. Cebeci Mahallesi’nde bulunan İkizceliler Derneği’nde, Sultangazi Ordulular Derneği Başkanı Kemal Hıdır ve İkizceliler Dernek Başkanı Murat Temiz başkanlığında kahvaltıda bir araya gelen dernek yöneticileri, kutlu doğum programının yoğun ve sorunsuz geçmesi için görüş alışverişinde bulundular.
Çaybaşılılar ve Pınarlı Köyü Dernekleri’nin de katkı sunduğu program hakkında bilgi veren İkizceliler Dernek Başkanı Murat Temiz; “Programda herhangi bir aksiliğin yaşanmaması için azami bir gayret gösteriyoruz. Bu konu ile ilgili hem emniyetimizin hem de belediyemizin kolluk kuvvetini bilgilendirdik. Bunun dışında derneklerimizin bünyesinde 20 kişilik bir güvenlik ekibi oluşturduk. Program, umuma açık değil, yöresel bir program. Dolayısıyla geneli tanıdıklardan oluşacaktır. Programa grup 571, ilahi sanatçıları, 4 semazen, enstrüman ekibi, Ünye’den Türkiye birincisi hafız Süleyman Şemşek, İkizce Yatılı Kur’an kursundan da bir hafız katılacak.
Gelen konuklara derneklerimizin katkılarıyla hazırlanan Peygamber efendimizin hayatını içeren bir kitap, beraberinde gül ya da karanfil dağıtılacak. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde 9 Nisan Cumartesi günü akşam saat:19.00-23.00 arası düzenlenecek programımıza tüm Ordulular’ı bekliyoruz. Büyük bir özveri ile hazırlayacağımız programımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kutlu doğum haftası

Çok kıymetli Dernek üyesi arkadaşlarımız. 9 Nisan Cumartesi saat 19,00 ile 23,00 arası gerçekleştireceğimiz Kutlu Doğum Programımıza ailenizle birlikte davetlimizsiniz.
Programımız TV 52'den canlı olarak yayınlanacaktır..
Murat Temiz

WEB SİTEMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORSAN SENDE PAYLAŞ....