Dernek Başkanımız Murat Temiz'in 10 Kasım Mesajı.

Dernek Başkanımız Murat Temiz, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77'nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkanımız Murat Temiz, mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Milletimiz, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir" dedi. Bu düşüncelerle büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bu günde saygı, şükranla anıyorum.

MURAT TEMİZ