İftarda bir araya geldik.

Mübarek Ramazan'ı Şerif ayının son günleri yaklaşırken Güzel insanlarla bir araya gelelim dedik ve davetimize icabet eden İlçe Kaymakam'ımız Sayın Cihan KAYAALP, Akkuş Kaymakam'ımız Sayın A.K.CÜREBAL Sayın Müfettiş'imiz M.E.BÜYÜKÇETİN. Ünye Savcımız Sayın M.ALTUN Ak parti ilçe Bşk.Sayın Ismail Temiz. İkizceliler istanbul'daki dernek Bşk.Sayın Murat TEMIZ. Murat Türkoğlu, dernek ynt.krl. üyemiz Sayın Adem Semiz, İkizce esnaflarımızdan Sayın Onur Çelikve Doğan Durmuş, Dumantepemerkez imam'ı Sayın Mustafa Kemal Aydin, Hafız Abimiz İbrahim DURMUŞ Beyefendilere ve katılmak isteyipte proramları vesilesiyle Katılamayan İlce emniyet müd. Sayın Mustafa CAN, Ünyede Okul Müdürümüz sayın Adem Kalyoncu ve Sayın Arif Yamak bey efendilere Ayrı ayrı teşekür ederim bizi Onure ettikleri için Allah hepsinden Razı olsun.