Derneğimizden muhteşem kahvaltı

İkizceliler Derneği Başkanı sn. Murat Temiz Dernek yönetimi ve hemheşrileriyle ilk buluşmasını muhteşem bir Kahvaltıyla gerçekleştirdi. Sultangazi Belediyesi Salon 2'de gerçekleştirilen kahvaltıya geniş bir katılım sağlandı. Tüm üye ve İkizceli hemşehrilerin aileleriyle birlikte davet edildiği bu kahvaltı etkinliğine İkizce Belediye Başkanı sn. Bahri Söğüt, Laleli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sn. Rasim Demir, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, Sulatnagazi Akparti İlçe Başkanı Suzan Hanım, Sultangazi İlçe Akparti Kurucu Başkanı Avukat Murat Atım,  İlçe Başkan Yardımcısı Battal Isırgan, Nergiz Kocer, Umut Öztürk, Yoğunoluklular Derneği Başkanı Halil İbrahim Sekmen, Gaziosmanpaşa Ünyeliler Derneği bAŞKANI Mustafa Fidan, İBB. Mezarlıklar Müdür Yardımcısı Temal Uzun, Avukat Koray Maral, Cebeci Mahallesi Muhtarı Zeki Yıldız, Yoğunoluklular Derneği Eski Başkanı Mehmet Sekmen, Sultangazi Ordulular Dernek Yönetiminden Asım Zolan, Kahvaltı sponsorumuz Üçel İnşaattan Mustafa Türk ve Mustafa Yavuz'un yanı sıra birçok değerli misafir katıldı..

Kahvaltı organizasyonu sırasında konuşma yapan sn. Bahri Söğüt birlik beraberlik ve dostluk mesajları verdi. iKİZCELİLER dERNEĞİ  Başkanı Murat Temiz konuşmasında ise katılan katılamayan tüm hemşehrilerine gönülden teşekkür ederken, Derneğe emeği geçenlere ve hizmette bulunanlara plaketleri verildi.. Kahvaltı programı ardından Dernek binasına geçildi. Burada İkizce Belediye Başkanı sn. Bahri Söğüt Dernek Yönetimi ve hemşehrileriyle bir dizi sohbette bulundu..

tyuı

WEB SİTEMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORSAN SENDE PAYLAŞ....